AVTOMOBILSKI PREVOZNIKI – BLYSS KAMIONSKE NADGRADNJE – VEČ KOT LE STANDARD

V našem podjetju lahko naredimo katero koli nadgradnjo po vaših željah za vaš priklopnik.

Avtomobilski prevozniki, ponjave, zabojniki, prevozniki vozil, so izdelani posebej in v skladu z zahtevami kupcev in pa seveda v skladu z zakonskimi predpisi. Blyss dobavlja vse običajne tipe karoserije in seveda opremimo tudi kompletne tovorne vlake.

V naši ponudbi boste našli tudi Poleg tega boste v naši ponudbi našli tudi spalne kabine, ogrevalne naprave za ogrevanje strehe in druge možnosti.

AVTOMOBILSKI PREVOZNIKI BLYSS SO INOVATIVNI

Avtomobilski prevozniki Blyss so inovativni, robustni in lahki hkrati. Naše letne izkušnje in znanje v industriji omogočajo vsakemu prevozniku preprosto uporabo, učinkovitost in ekonomičnost. Gradnja s strani Blyssa je trajna in zanesljivo izpolnjuje zahteve za posredovanje.

Nadgradnje Blyssa so lahko individualno konfigurirane s številnimi posebnimi rešitvami, npr. avtomobilskimi nosilci z visečim priklopnikom, dvonadstropnimi ali ponjavami s sončnimi celicami.

Naše nadgradnje so najboljša rešitev za vaše posebne transportne naloge in potrebe.

AVTOMOBILSKI PREVOZNIKI do 4,5 T

EPS4VA ALU – PLATEAU DO 3,5 T                                                     

Serija EPS4VA je bila posebej zasnovana za vozila, kot so:

  • FIAT Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper, Ford Transit, Mercedes Benz Sprinter ali VW Crafter z maks. skupno teža 4,0 T

Okvir sestavljen iz dveh stranskih tirnic. Talna obloga je iz aluminijastih profilov,  nameščena neposredno na podkonstrukcijo.

Pas je opremljen z luknjami iz luknjic za optimalno obremenitev.

EPS4A ALUMINIJSKA GRADNJA DO 3,5 T                                      

Serija EPS4A je bila razvita posebej za vozila, kot so:Naša vozila so oblikovana tako, da prenesejo visoke obremenitve.

  • FIAT Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Ford Transit, Mercedes Benz Sprinter ali VW Crafter z maks. skupno teža 4,0 t in je predmet stalne prenove, da zagotavlja največjo fleksibilnost in učinkovitost prevoza.

Okvir, sestavljen iz dveh stranskih tirnic in dovolj močnih prečnih elementov iz aluminijastih profilov za sprejem perforiranih kovinskih plošč. Talna obloga je iz aluminijaste perforirane plošče, ki omogoča učinkovito vezavo. Sredina je zaprta z ALU pločevino.

MOŽNOSTI:

  • DeLuxe
  • Sport
  • Zaprt avto transporter

EPS4VAA ALU – PLATEAU DO 3,5 T

Ta struktura transporterja ima zelo nizek nakladalni kot. Temelj za to novo konstrukcijo je na primer motor Volkswagen Transporterja T6 z alco šesijo. Transporter ima kot edini v svojem razredu v ponudbi šesijo z nosilnostjo okrog 1,6 T, ki omogoča najrazličnejše nadgradnje. Transporter šesija je na voljo z enojno ali dvojno kabino. Prostor za stikalna mesta, vezana na nadgradnjo, je predviden v opcijski konzoli v armaturni plošči z režo nosilnosti 1 DIN.

V tem modelu ne najdemo podkonstrukcije, zato ima sama struktura nizko težo. Poleg tega ima šasija sesalno vzmetenje na tandemski osi, ki omogoča nalaganje športnih avtomobilov ali spuščenih avtomobilov.

EP12

Po izdelavi različnih vrst prikolic, lahko ponudimo zelo širok izbor različnih kombinacij. Zahvaljujoč trdni konstrukciji in kakovosti (varjene platforme) se mnogi naši priklopniki uporabljajo tako v avtomobilskem transportu, kot tudi v industriji recikliranja avtomobilov.

Svoje kombinacije gradimo na posebnih prevoznih potrebah kupcev. Če imate posebno idejo o vašem vozilu, nam to sporočite. Praksa kaže, da so lahko naše nadgradnje zelo prilagodijo potrebam in željam kupcem.

DVONIVOJSKI TRANSPORTER – DS12

Dvonadstropna konstrukcija v popolnoma pocinkani izvedbi.

Transportno konstrukcijo DS12 lahko namestite na poljubno primerno vozilo za cestni transport (bruto teža vozila od 7,5 t do 12 t, medosna razdalja od 3,7 m do 4,8 m).
To je trdna dvokolesna konstrukcija v popolnoma pocinkani izvedbi z ročno podaljšljivimi rampami, nameščenimi pod nakladalno površino. Dolžina telesa je približno 5,5 m – 6,5 m. Širina telesa je do 2550 mm.
Struktura je primerna za prevoz dveh avtomobilov na vrhu ali 1 kombija ali RV na spuščeni stopnji. “DS12” je mogoče kombinirati z različnimi priklopniki, s prikolico za do 2 avtomobila ali 1 kombi. (Gramofonska plošča ali tandem)

Zgornje območje (nivo) nakladanja:
je izdelan iz dveh posebej zloženih profilov z vijačnim lestvenim okvirjem za držanje plošč za pogonski most. Nivo nakladanja se lahko hidravlično dvigne ali spusti. Dvigalni cilindri so med transportom mehansko zaščiteni. Stojalo je mogoče zakleniti v več položajih, tako da ga je mogoče optimalno prilagoditi ustreznemu nosilcu.

AVTO VLEKA ENONIVOJSKA OD 7,5 T + PRIKLOPNIK EP12Z

VLEKA VOZIL OD 7,5 T Z DVONADSTROPNIM PRIKLOPNIKOM + PRIKLOPNIK DS12Z

Dvonadstropna konstrukcija v popolnoma pocinkani izvedbi.

Transportno konstrukcijo “DSA12” lahko namestite na poljubno primerno šasijo za cestni transport (bruto teža vozila od 7,5 t do 12 t, medosna razdalja od 4,2 m do 5,2 m).
To je trdna dvokolesna konstrukcija v popolnoma pocinkani izvedbi z ročno podaljšljivimi rampami, nameščenimi pod nakladalno površino. Dolžina telesa je približno 6,1 m – 6,8 m. Širina telesa je do 2550 mm.
Struktura je primerna za prevoz dveh avtomobilov na vrhu ali za prevoz enega kombija ali RV na spuščeni stopnji.

Zgornje območje (nivo) nakladanja:
izdelan je iz dveh posebej zloženih profilov z vijačnim lestevim okvirjem za sprejem plošč za pogonski most. Nivo nakladanja se lahko hidravlično dvigne ali spusti. Dvigalni cilindri so med transportom mehansko zaščiteni. Stopnjo je mogoče zakleniti v več položajih, tako da se lahko optimalno prilagodi ustreznemu nosilcu.

VLEČNA VOZILA OD 7,5 T Z DVONIVOJSKO KONSTRUKCIJO + PRIKLOPNO VOZILO DS125Z

Ta različica avtomobilskega priklopnika tvori povezavo med  številnimi tehničnimi rešitvami. To vam omogoča večnamenski prevoznik za prevoz do 5 avtomobilov. Zahvaljujoč hidravličnemu podaljšku v zgornji dvižni ploščadi lahko območje nakladanja podaljšate za približno 1500 mm. Poleg tega je bila konstrukcija opremljena s  hidravlično nastavljivim previsom,  da bi olajšala nakladanje in razkladanje na vlečnem vozilu. Kot rezultat, vlečno vozilo deluje tudi samostojno.

Hidravlična dvigalna miza na priklopniku je hidravlični dvig na ploščadi. Platforma se dvigne s štirimi hidravličnimi cilindri prek škarjalnega sistema. Skupna dolžina dvigala je približno 4850 mm. Skupna dolžina priklopnika je približno 9000 mm in jo lahko podaljša za zadnji podaljšek za približno 1500 mm.

TRANSPORTER ZA PREVOZ GRADBENIH STROJEV