O PODJETJU

Smo mlado podjetje SIMA Matjaž Markelc s.p. ki je začelo pisati svojo zgodbo poslovanja leta 2016 z namenom razširitve ponudbe gostinsko prodajnih  prikolic na slovenskem trgu.

Poglavitni dejavnosti sta bili v začetku uvoz in prodaja motornih vozil, kasneje pa se je spekter prodajnih artiklov razširil tudi na večje projekte in s tem tudi na gospodarsko področje. Po prodajnih rezultatih in razširitvi lastnih ambicij, pa je ideja pripeljala do preoblikovanja ter dopolnitve poslovanja. V začetku smo bili osredotočeni na nakup artiklov pri slovenskih dobaviteljih in nadaljnjo prodajo v lastni trgovini, kasneje pa so se zaradi želje po novih izzivih, naše lovke usmerile tudi na tuji trg. Tako smo z nemškim podjetjem BLYSS-Trabsporttechnik GmbH iz Seesena sklenili partnersko pogodbo o sodelovanju za zastopanje in prodajo njihovih produktov na slovenskem tržišču.

Naše poslovanje se je tako prestrukturiralo in smo se od motornih vozil preusmerili na uvoz in prodajo avtomobilskih prikolic, kamionskih nadgradenj, rezervnih delov in tudi samih kamionov.

Perspektiva v prihodnosti je poskrbeti tudi za servis vsega prodajnega repertoarja ter za lažjo predstavitev kupcem zgraditi tudi nov prodajni salon v Trebnjem.

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je zastopanje in prodaja gostinsko prodajnih prikolic ter box gostinskih objektov  na slovenskem tržišču za nemško podjetje BLYSS-Trabsporttechnik GmbH , FoodyWheel Sp. z o.o, NIEWIADOW, ESSELMANN GmbH, Martz, Umbra Rimorchi SRL, ter še za nostale naše dobavitelje.

Svojim strankam želimo nuditi kvalitetna in cenovno ugodna prikolice ter objekte. Smo edini uvoznik prikolic ki izdeluje tudi notranje pohištvo po željah strank in v lastni delavnici ter posledično smo zelo prilagodljivi, saj ustrežemo vsaki želji.